Anale kamasutra pijnloze poses

In dit bericht kun je geen krachtige fricties uitvoeren, maar dit wordt volledig gecompenseerd door de wrijvingsintensiteit bij elke beweging. Bovendien kan je partner tijdens seks zachtjes je oor bijten en koel om je in de nek te kussen.

Lappenpop

Poseren aan de zijkant, vrouw van onderaf

Het belangrijkste ding dat u “Kamasutra” vereist in deze pose van seks, – ontspan zoveel mogelijk. In deze houding is een man achter en bovenaan. Hoe meer “katoen” je benen zullen zijn, hoe meer heldere gevoelens je zult ervaren. Leg aan de zijkant, want een extra steun zet een kussen onder het hoofd. Je partner moet de knie tussen je voeten duwen en je hand op je rug houden. Tijdens de fricties staan ​​je heupen dicht bij elkaar, je wacht op een ongelooflijk ernstig gevoel.

Doggi-stijl

Poseren op de knieën, een man erachter

Deze positie past bij die paren die al anale seks hebben beoefend, en het meisje kan zoveel mogelijk ontspannen met zijn man. Vraag je geliefde je voorzichtig streelde je tijdens fricties om het maximale plezier te leveren.

Warme plek

Stel zitten, vrouw van boven

In deze functie kunt u de snelheid en diepte bedienen, en het kan op dit moment uw borst en clitoris streven.

Op de troon van liefde

Stel zitten, vrouw van boven

Je partner blijkt volledig in je macht te zijn: een vrouw van boven en definieert de penetratiehoek, het tempo en de kracht van fricties. Zet je vriend op de achterkant, leg het onder de schouders een kussen en vraag om de benen in de knieën te buigen.

Leave a Comment